Cautare:
Cum cumpar
magazin online HOBBYTOYS Crearea contului si logarea
 • Apasati pe link-ul 'CREARE CONT', selectati Persoana Fizica / Persoana Juridica si completati formularul cu informatii corecte, necesare pentru livrarea comenzii.
 • Dupa efectuarea acestor pasi veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii. E-mailul va contine si un link necesar pentru efectuarea confirmarii. ATENTIE! Daca nu se efectueaza confirmarea, contul nu poate fi accesat.
 • Dupa confirmarea contului va puteti loga, completand campurile 'user' si 'parola' si apoi apasand 'Login'.
 • magazin online HOBBYTOYS Cautarea si adaugarea produsului in cos
 • Localizarea unui produs se poate face in mai multe feluri: alegand produsul direct de pe prima pagina, selectand pentru inceput o categorie in cadrul meniului din stanga sau cautandu-l cu ajutorul formularului de cautare
 • Pentru a putea adauga un produs in cos accesati pagina de "Detalii Produs", selectati culoarea dorita si dati click pe 'ADAUGA IN COS'.
 • magazin online HOBBYTOYS Verificarea si trimiterea comenzii
 • Pentru a vizualiza comanda dati click pe link-ul "Vizualizare cos" aflat in dreapta sus. Verificati detaliile comenzii si modificati cantitatile fiecarui produs.
 • Dupa apasarea butonului 'Validare Comanda' va aparea lista cu produsele dumneavoastra si un calcul total al valorii acestora.
 • Ultimul pas il reprezinta apasarea butonului 'Trimite Comanda'
 • Pot fi trimise comenzi avand orice valoare.
 • magazin online HOBBYTOYS Alt mod de a cumpara
  Daca doriti sa cumparati unul din produsele noastre trebuie sa stiti ca exista si posibilitatea efectuarii de comenzi telefonic si comenzi prin mail, utilizand datele din sectiunea "Contact".
  In cazul cand sunteti intersati sa aflati mai multe detalii despre produsele oferite de noi, va stau la dispozitie numerele de telefon din aceiasi sectiune.
  magazin online HOBBYTOYS Plata si livrarea produselor
  In pagina de trimitere a comenzii aveti posibilitatea de a indica o a doua adresa (in cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la o alta adresa decat cea completata la crearea contului).
  In maxim 48h de la primirea comenzii, veti primi prin mail o factura pro-forma.
  Daca valoarea acesteia este de pana la 400 RON, plata se va face ramburs, la primirea coletului.
  Daca valoarea acesteia este de peste 400 RON, plata se va face cu O.P. in contul specificat pe factura sau bonul de comanda primit. Produsele comandate vor fi expediate prin Fan Courier in ziua urmatoare emiterii facturii sau, dupa caz, a platii in cont.
  Pentru clientii din Bucuresti exista posibilitatea sa ridice comanda direct de la magazinul din Bd. M.Kogalniceanu 49, dupa exprimarea acestei optiuni telefonic.
  Livrarea se efectueaza in fiecare zi, de luni pana vineri.
  Transportul NU este inclus in pretul produselor .
  Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.
  Va garantam ca datele oferite vor fi folosite strict in vederea livrarii comenzii si nu vor fi puse la dispozitia nici unei terte persoane fara un acord prealabil. Mentionam ca datele dumneavoastra vor ramane confidentiale.
  Cos produse

  0 produse  in cos

  vizualizare cos

  Intra in cont
  E-mail:
  Parola:
  Cont nou
  Recuperare parola
  Promotii